Obveščamo vas, da smo dobili obvestilo, da bo v petek 8.7.2022 Elektro Primorska izvajalo vzdrževalna dela na svoji infrastrukturi, ki pokriva tudi lokacijo vozlišča Arnes na naslovu:

Šolski center Postojna
Cesta v Staro vas 2
6230 Postojna

Vzdrževalna dela bodo predvidoma potekala med 13:00 in 15:00 uro, med izvajanjem del pa bo prišlo do izpada električnega napajanja.

V primeru, da naš sistem za neprekinjeno napajanje (UPS) ne bo zdržal celotnega obdobja izpada električnega napajanja, bo vozlišče postalo neaktivno. Posledično bodo preko interneta nedosegljive vse naše članice, ki so povezane na omenjeno vozlišče.

Za nadzorni center Arnes: Miha Dimec


To elektronsko sporočilo ste prejeli na osnovi prijave na seznam obvestil o stanju omrežja in storitev Arnesa.

V primeru, da tovrstnih obvestil v prihodnje ne želite prejemati, se lahko s seznama odjavite na spletnem vmesniku na naslovu http://lists.arnes.si/mailman/listinfo/stanje-omrezja-in-storitev, oziroma nam s poštnega naslova pošljete elektronsko sporočilo na stanje-omrezja-in-storitev-unsubscribe@arnes.si in sledite navodilom.

V primeru težav pri prijavi ali odjavi nas lahko v delovnem času pokličete na 01 479 88 00 ali nam pišete na helpdesk@arnes.si.