Obveščamo vas, da je optična povezava do vozlišča Arnes v Vipavi še vedno nestabilna in da odprava tega problema zahteva večji tehnični poseg.

Tehnični poseg je zato predviden za ponedeljek (7.11.2022) zjutraj oz. dopoldne.

Do takrat bodo članice, ki so povezane na omenjeno vozlišče, lahko tudi nedosegljive.

Za nadzorni center Arnes: Miha Dimec

Obveščamo vas, da danes (4.11.2022) še vedno ni dosegljivo vozlišče Arnesa v Vipavi in posledično so nedosegljive vse naše članice, ki so povezane na omenjeno vozlišče.

GVO smo že kontaktirali in čakamo na povratne informacije.

Za nadzorni center Arnes: Miha Dimec

Obveščamo vas, da smo s strani GVO dobili obvestilo, da bodo v četrtek (3.11.2022) med 9:00 in 15:00 uro potekala njihova vzdrževalna dela na optiki OŠO JP odprto širokopasovno omrežje južna Primorska, na področju optičnih vozlišč FL Dutovlje, Gorjansko, Hrpelje, Ilirska Bistrica, Knežak, Obrov, Podgrad, Pregarje, Sežana, Štanjel, Štjak in Pivka.

Zaradi omenjenih vzdrževalnih del bo občasno prekinjena tudi optična povezava do Arnes vozlišča v Vipavi, na naslovu:

Osnovna šola Draga Bajca
Vinarska cesta 4
5271 Vipava

Posledično bodo takrat nedosegljive vse naše članice, ki se v omrežje ARNES povezujejo na omenjenih območjih ali na naše vozlišče v Vipavi.


To elektronsko sporočilo ste prejeli na osnovi prijave na seznam obvestil o stanju omrežja in storitev Arnesa.

V primeru, da tovrstnih obvestil v prihodnje ne želite prejemati, se lahko s seznama odjavite na spletnem vmesniku na naslovu http://lists.arnes.si/mailman/listinfo/stanje-omrezja-in-storitev, oziroma nam s poštnega naslova pošljete elektronsko sporočilo na stanje-omrezja-in-storitev-unsubscribe@arnes.si in sledite navodilom.

V primeru težav pri prijavi ali odjavi nas lahko v delovnem času pokličete na 01 479 88 00 ali nam pišete na helpdesk@arnes.si.