Obveščamo vas, da smo dobili obvestilo, da bodo v ponedeljek (27.7.2020), okvirno med 6:00 in 9:00 uro zjutraj na Gimnaziji in ekonomski srednji šoli Trbovlje potekala vzdrževalna dela v sklopu posodobitve električnega omrežja šole.

Na šoli se nahaja tudi vozlišče Arnesa, na to vozlišče je povezano tudi vozlišče Arnesa v Zagorju ob Savi.

Izvajalci del menijo, da do prekinitve napajanja opreme na vozlišču Arnes ne bo prišlo, saj bodo zagotovili alternativen vir električnega napajanja, vendar obvestilo vseeno objavljamo, če bi prišlo do kakšnih nepredvidenih težav.

V primeru izpada električnega napajanja bodo posredno, preko interneta, nedosegljive vse članice omrežja ARNES, ki so povezane ali na vozlišče v Trbovljah ali na vozlišče v Zagorju ob Savi.

Za nadzorni center Arnes: Miha Dimec

 


To elektronsko sporočilo ste prejeli na osnovi prijave na seznam obvestil o stanju omrežja in storitev Arnesa.

V primeru, da tovrstnih obvestil v prihodnje ne želite prejemati, se lahko s seznama odjavite na spletnem vmesniku na naslovu http://lists.arnes.si/mailman/listinfo/stanje-omrezja-in-storitev, oziroma nam s poštnega naslova pošljete elektronsko sporočilo na stanje-omrezja-in-storitev-unsubscribe@arnes.si in sledite navodilom.

V primeru težav pri prijavi ali odjavi nas lahko v delovnem času pokličete na 01 479 88 00 ali nam pišete na helpdesk@arnes.si.